info@niunagotames.com

678 323 938 –  972 539 098

Si al cap d’1 any no està satisfet li retornem els seus diners
Estem convençuts de la qualitat d’aquest equip. Si, per qualsevol raó, després d’1 any i abans de 2 de funcionament no està satisfet, aplicarem la nostra garantia de satisfacció. Faci’ns arribar les seves dades a l’email info@niunagotames.com i li retornarem els diners. Descarregui’s la GARANTIA de 30 anys.
No assumeix cap risc!

EL MICRONITZADOR CAL-STOP

Vols eliminar la calç?

Elimina la calç de forma de nitiva, ràpida i econòmica en canonades i electrodemèstics per capil·laritat

EL MICRONITZADOR CAL-STOP

LA NOVA SOLUCIÓ REVOLUCIONÀRIA QUE ELIMINA DE FORMA DEFINITIVA, RÀPIDA I RADICALMENTE MÉS ECONÒMICA LA CALÇ EN LES CANONADES

 

Beneficis

Aconsegueix una aigua més suau, ajuda a la cocció d’aliments, rentat de roba, vaixella i higiene personal. Redueix el consum en descalcificadors i detergents en rentaplats i rentadores. Obté aigua saludable per a persones, animals i plantes.

Estalvia energia en ser més ràpida la cocció, la transferència de calor en els electrodomèstics. Les restes de les esquitxades de l’aigua en banys i dutxes es redueixen substancialment.
En ser l’aigua més suau i sense incrustacions en les canonades, la circulació és més fluida i millora la transferència de calor en radiadors. A l’eliminar les incrustacions evita que els bacteris proliferin a l’interior de les conduccions d’aigua.

Observacions importants

  • En un màxim de 90 dies aconsegueix una aigua més suau en el cas de les canonades que hagin acumulat les incrustacions de sals durant anys.

  • Durant els primers vint dies la cal que s’ha acumulat en l’interior de les canonades s’evacua cap a les sortides d’aigua. És recomanable netejar-les les tres primeres setmanes per evitar que s’obstrueixin les sortides.

  • Cal-Stop té una àmplia gamma d’equips que s’aplica des de canonades de 32mm fins a 250mm

  • Periòdicament s’haurà de revisar que els dos pilots estiguin encesos. El pilot vermell indica que arriba la tensió a l’aparell, i el pilot verd que s’està emetent i treballant correctament.

  • Les canonades poden ser de qualsevol material plàstic o metall

Més informació

Si necessites més informació contacta amb nosaltres, ens pots adjuntar una foto i et direm quina és la millor solució

Carrer Muralla, nº 12 17600 Figueres (Girona)

+34 678 323 938

972 539 098

info@niunagotames.com

© 2022 All Rights Reserved.

Cookies

Et podem ajudar?